Priešpiečių meniu:
- Bandelė (su dešrele, cinamonu, varške, obuoliais, dešrele) 0,35 eur.
- Arbata be cukraus 0,05 eur.
Pirmadienio, gegužės 16 d., pietų meniu:
- Tiršta šviežių kopūstų sriuba su bulvėmis ir morkomis 0,30 eur.
- Vištienos kumpelių guliašas su morkomis pomidorų tyrėje, biri grikių košė, morkų, obuolių ir salierų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi 2,00 eur.
- Paukštienos kepsnys, biri grikių košė, morkų, obuolių ir salierų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi 2,00 eur.
- Varškės spygliukai su grietine 1,80 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.
Antradienio, gegužės 17 d., pietų meniu:
- Tiršta burokėlių ir pupelių sriuba su bulvėmis, kopūstais ir morkomis 0,30 eur.
- Kalakutienos kukulis su morkomis, biri perlinių kruopų košė su morkomis ir svogūnais, kopūstų, pomidorų ir agurkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi 2,00 eur.
- Paukštienos kepsnys, biri perlinių kruopų košė su morkomis ir svogūnais, kopūstų, pomidorų ir agurkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi 2,00 eur.
- Virtinukai su mėsa 1,80 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.
Trečiadienio, gegužės 18 d., pietų meniu:
- Tiršta perlinių kruopų sriuba su bulvėmis, morkomis ir brokoliu 0,30 eur.
- Keptas su garais netikras kiaulienos kumpinės zuikis, virti burokėliai su svogūnais, baltų ridikų ir morkų salotos 2,00 eur.
- Kiaulienos kepsnys, virti burokėliai su svogūnais, baltų ridikų ir morkų salotos 1,60 eur.
- Virti varškėčiai 1,80 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.
Ketvirtadienio, gegužės 19 d., pietų meniu:
- Pomidorinė sriuba su ryžiais 0,30 eur.
- Varškės apkepas 1,80 eur.
- Kiaulienos kepsnys, grikių košė, burokėlių mišrainė. 2,00 eur.
- Virtų bulvių cepelinai su mėsa 2,00 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.
Penktadienio, gegužės 20 d., pietų meniu:
- Raudonųjų lęšių sriuba su bulvėmis, morkomis ir salierais 0,30 eur.
- Kepti su garais žuvies (jūros lydekos) maltiniai, bulvių košė, pekino kopūstų, porų ir pomidorų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi 2,00 eur.
- Dešrelė, bulvių košė, pekino kopūstų, porų ir pomidorų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi 2,00 eur.
- Virtinukai su varške 1,80 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.
Pirmadienio, gegužės 23 d., pietų meniu:
- Daržovių ir viso grūdo makaronų sriuba 0,30 eur.
- Ryžių plovas su vištienos filė, pekino kopūstų, obuolių ir agurkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi 2,00 eur.
- Paukštienos kepsnys, pekino kopūstų, obuolių ir agurkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi, ryžių košė 2,00 eur.
- Varškės spygliukai su grietine 1,80 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.
Antradienio, gegužės 24 d., pietų meniu:
- Burokėlių sriuba 0,30 eur.
- Orkaitėje kepti kiaulienos kukuliai, kukurūzų kruopų košė su ypač tyru alyvuogių aliejumi, gūžinių kopūstų salotos su porais, obuoliais ir ypač tyru alyvuogių aliejumi 2,00 eur.
- Kiaulienos kepsnys, kukurūzų kruopų košė su ypač tyru alyvuogių aliejumi, gūžinių kopūstų salotos su porais, obuoliais ir ypač tyru alyvuogių aliejumi 2,00 eur.
- Virtinukai su mėsa, su grietine 1,80 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.
Trečiadienio, gegužės 25 d., pietų meniu:
- Šviežių kopūstų sriuba 0,30 eur.
- Kalakutienos šlaunelių mėsos ir daržovių troškinys, biri grikių košė su ypač tyru alyvuogių aliejumi, šviežių kopūstų salotos su aliejaus padažu 2,00 eur.
- Vištienos kepsnys, biri grikių košė su ypač tyru alyvuogių aliejumi, šviežių kopūstų salotos su aliejaus padažu 2,00 eur.
- Virti varškėčiai su grietine 1,80 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.
Ketvirtadienio, gegužės 26 d., pietų meniu:
- Pupelių sriuba su bulvėmis, morkomis ir cukinija grietine 0,30 eur.
- Su garais kepti jautienos kukulaičiai, virtos bulvės, virtų burokėlių salotos su žirneliais ir raugintais agurkais 2,00 eur.
- Kiaulienos kepsnys, virtos bulvės, virtų burokėlių salotos su žirneliais ir raugintais agurkais 2,00 eur.
- Kepti su garais varškėčiai su morkomis 1,80 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.
Penktadienio, gegužės 27 d., pietų meniu:
- Tiršta agurkinė sriuba su bulvėmis, perlinėmis kruopomis ir morkomis 0,30 eur.
- Kepta su garais liesa žuvis (menkė, lydeka) su Provanso žolelėmis, biri perlinių kruopų košė , virtų burokėlių salotos su pupelėmis ir raugintais agurkais 2,00 eur.
- Dešrelė, biri perlinių kruopų košė, virtų burokėlių salotos su pupelėmis ir raugintais agurkais 1,80 eur.
- Virtinukai su varške 1,80 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.
Pirmadienio, gegužės 30 d., pietų meniu:
- Tiršta daržovių ir obuolių sriuba 0,30 eur.
- Orkaitėje su garais kepti kalakutienos krūtinėlės kukulaičiai, orkaitėje keptos bulvės su kario prieskoniais, virtų burokėlių salotos su šviežiais obuoliais ir aliejaus padažu 2,00 eur.
- Paukštienos kepsnys, orkaitėje keptos bulvės su kario prieskoniais, virtų burokėlių salotos su šviežiais obuoliais ir aliejaus padažu 2,00 eur.
- Varškės spygliukai su grietine 1,80 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.
Antradienio, gegužės 31 d., pietų meniu:
- Tiršta burokėlių ir pupelių sriuba su bulvėmis, kopūstais ir morkomis 0,30 eur.
- Kiaulienos ir morkų troškinys su porais, raugintų/šviežių kopūstų ir morkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi, perlinių kruopų košė 2,00 eur.
- Kiaulienos kepsnys, raugintų/šviežių kopūstų ir morkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi, perlinių kruopų košė 2,00 eur.
- Koldūnai su mėsa 1,80 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.
Trečiadienio, birželio 1 d., pietų meniu:
- Tiršta pomidorų ir lęšių sriuba 0,30 eur.
- Troškinta jautiena su morkomis ir porais, tarkuotos šviežios morkos su obuoliais ir citrinos sultimis, biri grikių košė su ypač tyru alyvuogių aliejumi 2,00 eur.
- Kiaulienos kepsnys tarkuotos šviežios morkos su obuoliais ir citrinos sultimis, biri grikių košė su ypač tyru alyvuogių aliejumi 2,00 eur.
- Virti varškėčiai su grietine 1,80 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.
Ketvirtadienio, birželio 2 d., pietų meniu:
- Tiršta žirnių sriuba su bulvėmis ir morkomis 0,30 eur.
- Troškinti vištienos kumpeliai su česnakais, kepti su garais burokėliai su saulėgrąžomis, grikių košė 2,00 eur.
- Vištienos kepsnys, kepti su garais burokėliai su saulėgrąžomis, grikių košė 2,00 eur.
- Tarkuotų bulvių plokštainis 1,80 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.
Penktadienio, birželio 3 d., pietų meniu:
- Perlinių kruopų sriuba 0,30 eur.
- Keptas orkaitėje lašišos apkepas, virti ryžiai su ciberžole, šviežių kopūstų, morkų ir obuolių salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi 2,00 eur.
- Dešrelė, virti ryžiai su ciberžole, šviežių kopūstų, morkų ir obuolių salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi 2,00 eur.
- Virtinukai su varške 1,80 eur.
- Viso grūdo ruginė duona 0,05 eur.
- Šiaudeliais pjaustytos morkos 0,20 eur.